PRESIDENT DENTAL Dynamic Plus Mikro Hibrit Kompozit Set (8 x 4 gr)

Ürünün fiyat bilgisini görebilmek için üye girişi yapınız. Eğer üye değilseniz buradan üye olabilirsiniz.
PRESIDENT DENTAL Dynamic Plus Mikro Hibrit Kompozit Set (8 x 4 gr), anterior ve posterior direkt restorasyon için kullanılan universal kompozit seti grubundadır.

Bu Urun Nedir?

PRESIDENT DENTAL Dynamic Plus Mikro Hibrit Kompozit Set (8 x 4 gr), direkt restorasyonlarda kullanılan restoratif kompozit setidir. Dynamic Plus Mikro Hibrit Kompozit Set ailesi; ışıkla sertleşen kompozit rezin yapısıyla renk seçimi, kaviteye yerleştirme, kontur verme ve polisaj adımlarını aynı restoratif sistem içinde yürütmeye yardımcı olur.

Ne Ise Yarar?

Universal kompozit setleri, günlük direkt restorasyonlarda renk seçimi, kavite doldurma, kontur verme ve polisaj adımlarını aynı ürün ailesiyle yürütmek için kullanılır.

One Cikan Noktalar

Universal Restorasyon

Anterior ve posterior bölgede kullanılabilecek renk ve materyal seçeneklerini aynı set altında toplar.

Restoratif Set Yapısı

Aynı seri içindeki renk ve form seçenekleri, restorasyon planının tek ürün ailesiyle ilerlemesini kolaylaştırır.

Direkt Restorasyon Kullanımı

Anterior veya posterior kavitede tabakalama, kontur verme ve bitim aşamalarına uygun bir kompozit altyapısı sunar.

Renk Yönetimi

Set yapısı, klinikte sık kullanılan renkleri bir arada tutarak renk seçimi ve tekrar vaka yönetimini pratikleştirir.

Teknik Ozellikler

Marka / SeriPRESIDENT DENTAL / Dynamic Plus Mikro Hibrit Kompozit Set
Ürün Tipiuniversal kompozit seti
Formşırınga / kit
Klinik Odakanterior ve posterior direkt restorasyon
Stok KoduPRD.01.10001101

Ambalaj Icerigi

Paket Icerigi- 8 adet 4 gram. şırınga (A1, A2, A3, A3.5, B2, B3, A2O, I)
- 1 adet 5 ml. Prebond
- 2 adet 3 ml. Etching Gel
- Bond uygulama fırçası
Klinik Ipucu: Set içindeki renkleri klinikte kullanılan renk skalasıyla aynı sırada tutmak, tekrar gelen hastalarda önceki restorasyon notunu hızlı eşleştirmeyi sağlar.

Sikca Sorulan Sorular

S: PRESIDENT DENTAL Dynamic Plus Mikro Hibrit Kompozit Set (8 x 4 gr) hangi restorasyonlarda kullanılır?
C: Anterior ve posterior direkt restorasyon gerektiren direkt restoratif işlemlerde, universal kompozit seti olarak değerlendirilir.

Bu sayfadaki icerik ve ozellikler DENTALSEPET tarafindan hazirlanmis olup izinsiz kullanilamaz.

Dis hekimligi malzemelerinde uretici veya ithalatci firma tarafindan ambalaj iceriklerinde donem donem degisiklikler yapilabilmektedir. Cok nadir gorulen bu durumda, siparis edilen urunde bir icerik degisikligi olmasi halinde tarafiniza bilgi verilecektir.

Teknik Özellikler
Kim sipariş verebilir ?Sadece diş hekimleri,poliklinikler , diş hekimliği öğrencileri tarafından satın alınabilir.
Diğer Özellikler
Stok KoduPRD.01.10001101
MarkaPresident
Stok DurumuVar
1000000004710

 

HAKKIMIZDA
Hakkımızda
DESTEK
Müşteri Hizmetleri
SİPARİŞ SÜRECİ
Satış Sözleşmesi
ÜYELERE ÖZEL
Hesabım

BİZİ TAKİP EDİN
Facebook
 
İletişim Bilgilerimiz Sıkça Sorulan Sorular Gizlilik ve Güvenlik Üye Ol Twitter  
İletişim Formu Sipariş Takibi İptal - İade Şartları Üye Girişi Instagram  
  Banka Hesaplarımız K. V. K. Şifremi Unuttum Youtube  
  Havala Bildirimi   Sepetim    

                                                                                                                                                     

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.