GOOD DOCTORS Ağız İçi Kamera (Ic-hcp31 ez shot)

Ürün stoklarımıza eklendiğinde bildirim almak için
GOOD DOCTORS Agiz Ici Kamera (Ic-hcp31 ez shot) hafif, kolay kullanilabilir govde, 1.3 MP CMOS sensor ve extra zoom/x-ray modu ile hasta basinda pratik goruntuleme icin tasarlanmis kameradir.

Bu Urun Nedir?

GOOD DOCTORS Agiz Ici Kamera (Ic-hcp31 ez shot), agiz ici klinik goruntuleme, hasta bilgilendirme ve vaka dokumantasyonu icin kullanilan intraoral kamera sistemidir.

1.3 MP CMOS sensor ve pin-hole/dual layer lens yapisi, dis yuzeyi ve yumusak doku detaylarini ekranda izlenebilir hale getirmeye yardim eder.

Extra zoom ve x-ray/gri ton cekim modu, standart renkli goruntuye ek olarak yakin detay ve kontrast odakli klinik degerlendirme imkani sunar.

Hafif govde yapisi, sik hasta bilgilendirme cekimlerinde kamerayi daha pratik kullanmaya yardim eder.

Ne Ise Yarar?

Muayene sirasinda agiz ici bulgulari ekrana tasir; hasta iletisimini, tedavi anlatimini ve hasta dosyasina gorsel kayit ekleme surecini destekler.

One Cikan Noktalar

1.3 MP CMOS Goruntu

CMOS sensor ve klinik lens yapisi, intraoral bulgularin hasta ekraninda net izlenmesine yardim eder.

Extra Zoom ve Gri Ton Modu

Yakin detay ihtiyaci veya kontrast okumasi gereken alanlarda farkli goruntu secenekleri sunar.

OLED ve Dokunmatik Kontrol

OLED ekran ve dokunmatik cekim tusu, goruntu alma ve hasta kaydi akisini pratiklestirir.

Goruntuleme Akisi

Muayene Goruntusu

Kamera ilgili bolgeye yonlendirilir, gerekirse zoom veya gri ton modu ile klinik bulgu daha belirgin hale getirilir.

Hasta Takibi

Kendi yazilimi uzerinden goruntuler hasta kaydina eklenir ve kontrol randevularinda karsilastirma icin kullanilir.

Teknik Ozellikler

MarkaGOOD DOCTORS
Stok KoduDST.1000.963*
ModelIC-HCP31 Ez Shot
Urun TipiUSB agiz ici kamera
SensorCMOS / 1.3 MP
LensPin-hole veya dual layer lens
Kafa Yapisi330 derece donebilir
Cekim ModuExtra zoom, x-ray/gri ton modu
KontrolDokunmatik cekim tusu, OLED ekran
YazilimHasta takip programi

Ambalaj Icerigi

Paket Icerigi1 adet GOOD DOCTORS IC-HCP31 Ez Shot agiz ici kamera
Klinik Ipucu: Zoom veya gri ton modunu kullanirken bolgeyi kuru tutmak ve kamera ucunu sabitlemek, detay goruntusunun daha net alinmasina yardim eder.

Sikca Sorulan Sorular

S: Bu kamera 3D dijital olcu alir mi?

C: Hayir; bu urun 3D agiz ici tarayici degil, klinik goruntuleme ve hasta bilgilendirme amacli intraoral kameradir.

Bu sayfadaki icerik ve ozellikler DENTALSEPET tarafindan hazirlanmis olup izinsiz kullanilamaz.

Dis hekimligi malzemelerinde uretici veya ithalatci firma tarafindan ambalaj iceriklerinde donem donem degisiklikler yapilabilmektedir. Cok nadir gorulen bu durumda, siparis edilen urunde bir icerik degisikligi olmasi halinde tarafiniza bilgi verilecektir.

Teknik Özellikler
Kim sipariş verebilir ?Sadece diş hekimleri,poliklinikler , diş hekimliği öğrencileri tarafından satın alınabilir.
Diğer Özellikler
Stok KoduDST.1000.963*
MarkaGood Doctors
Stok DurumuÜrün Stoğu Tükenmiştir.
1000000007439