DIADENT Diafil 5 Li Nano Hybrid Kompozit Seti

Ürünün fiyat bilgisini görebilmek için üye girişi yapınız. Eğer üye değilseniz buradan üye olabilirsiniz.
DIADENT Diafil 5 Li Nano Hybrid Kompozit Seti, anterior ve posterior direkt restorasyon için kullanılan universal kompozit seti grubundadır.

Bu Urun Nedir?

DIADENT Diafil 5 Li Nano Hybrid Kompozit Seti, direkt restorasyonlarda kullanılan restoratif kompozit setidir. Diafil Nano Hybrid Kompozit Seti ailesi; ışıkla sertleşen kompozit rezin yapısıyla renk seçimi, kaviteye yerleştirme, kontur verme ve polisaj adımlarını aynı restoratif sistem içinde yürütmeye yardımcı olur.

Ne Ise Yarar?

Universal kompozit setleri, günlük direkt restorasyonlarda renk seçimi, kavite doldurma, kontur verme ve polisaj adımlarını aynı ürün ailesiyle yürütmek için kullanılır.

One Cikan Noktalar

Universal Restorasyon

Anterior ve posterior bölgede kullanılabilecek renk ve materyal seçeneklerini aynı set altında toplar.

Restoratif Set Yapısı

Aynı seri içindeki renk ve form seçenekleri, restorasyon planının tek ürün ailesiyle ilerlemesini kolaylaştırır.

Direkt Restorasyon Kullanımı

Anterior veya posterior kavitede tabakalama, kontur verme ve bitim aşamalarına uygun bir kompozit altyapısı sunar.

Renk Yönetimi

Set yapısı, klinikte sık kullanılan renkleri bir arada tutarak renk seçimi ve tekrar vaka yönetimini pratikleştirir.

Teknik Ozellikler

Marka / SeriDIADENT / Diafil Nano Hybrid Kompozit Seti
Ürün Tipiuniversal kompozit seti
Formşırınga / kit
Klinik Odakanterior ve posterior direkt restorasyon
Stok KoduDIA-D5K

Ambalaj Icerigi

Paket Icerigi- Set (5 şırınga x 4g) - A1, A2, A3, A3.5, B2
- Asit 1 şırınga (3 ml)
- Aksesuarlar: 50 Fırça ipuçları, 1 fırça sapı, iyi karıştırma, karıştırma pedi, 10 tek iğne uçları
Klinik Ipucu: Set içindeki renkleri klinikte kullanılan renk skalasıyla aynı sırada tutmak, tekrar gelen hastalarda önceki restorasyon notunu hızlı eşleştirmeyi sağlar.

Sikca Sorulan Sorular

S: DIADENT Diafil 5 Li Nano Hybrid Kompozit Seti hangi restorasyonlarda kullanılır?
C: Anterior ve posterior direkt restorasyon gerektiren direkt restoratif işlemlerde, universal kompozit seti olarak değerlendirilir.

Bu sayfadaki icerik ve ozellikler DENTALSEPET tarafindan hazirlanmis olup izinsiz kullanilamaz.

Dis hekimligi malzemelerinde uretici veya ithalatci firma tarafindan ambalaj iceriklerinde donem donem degisiklikler yapilabilmektedir. Cok nadir gorulen bu durumda, siparis edilen urunde bir icerik degisikligi olmasi halinde tarafiniza bilgi verilecektir.

Teknik Özellikler
Kim sipariş verebilir ?Sadece diş hekimleri,poliklinikler , diş hekimliği öğrencileri tarafından satın alınabilir.
Diğer Özellikler
Stok KoduDIA-D5K
MarkaDiadent
Stok DurumuVar
1000000004707

Ürün Etiketleri